November 3, 2015

♥ GIVE AWAY PARTAY!!

--------------------ENDED--------------------

Bissmillahhirrahmanirrahim.. So today is my birthday. YEAY HAPPY BIRTHAY TO ME!!!! Okay disebabkan today is my birthday, aku akan buat give away for you gais. YEAAAYYY So....... uish awkward jugak ye nak buat benda ni? bila fikir.... ade orang nk join ke? Kahkahkah. If bawah dari 5 orang join automatically this give away entry will be delete and sape sape yg join or terbaca or what wajib detele memory dia serta merta. Kalau tak hmmmmm..... aku akan cari korang sampai dapat then siksa korg muahahahaha takdela. ingat aku ape? psychopath? Nk join senang je. Mcm give away orang-orang lain. 

The Rule:
1. Must follow this blog, the button down there in the sidebar.
2. Buat entry pasal give away ni and dlm tu kena wish birthday aku sekreatif yg boleh.
3. Dalam entry tu mesti ade banner atas tu. Link back to this entry. 
4. Tag dua org kawan blog korg and paksa dorg join!!!!
5. Rule number 4 tu, nk buat boleh, taknak pun boleh.
6. Dah siap? Comment entry ni dengan :
Untuk Hana si comel,Aku __(nama korg)__, dah post entry khas untuk kau sempena birthday kau kt blog aku. Baca la eh, muah! nah link dia --> _(link entry tu)_
HAHAHAHHAHAHAHAAHAHA ok. Ni nama dia lapar wish dari orang dan juga lapar penampar. Eh lantak la woi? This is one of my wish for my birthday. To make a give away sempena birthday aku and to get as many as wish before turning 20 next year. hmm. Ok. So yup, selamat join. and selamat menang. Aku akan decide pemenang dia dengan wish yg paling KREATIF and yg paling gila COOLSo this give away will start from today 00:10, 03 November 2015 - 22:30, 09 November 2015. and the winners will be announce on 00:00, 10 November 2015. Sebab 06-08hb aku pergi jalan jalan untuk nk menghilangkan rasa diri ni takguna kerana bela lemak dengan senang lenangnya kat rumah. 09hb aku akan baca entry korg semua. and please tolong ah bg ramai join. HAHAHHAHAHA aku taknak burn wish birthday aku ni lagi skali. So.. Goodluck! ;) Ops haa before i go, for the hadiah.... 

First winner :
Cash RM25. (akan dibank in)
Blog korg akan ade dlm bloglist blog ni selama blog ni wujud.

Second winner :
Topup RM5.
Blog korg akan ade dlm bloglist blog ni 10 Nov 2015 | 23:59  - 03 Dis 2015 23:59 .

Sape sape yg join : 
Blog korg akan ade dlm bloglist blog ni 10 Nov 2015 | 23:59 - 03 Dis 2015 | 23:59 .

Enjoy! and sorry for the hadiah! Low budget. Eh hello? Ni birthday aku, kira ok lah aku nk bg korg hadiah tau! Sepatutnya korg le bagi hadiah kat aku. Hahaha. ok bye. ;)
--------------------ENDED--------------------

17 comments:

  1. Untuk Hana si comel,Aku izyan athirah, dah post entry khas untuk kau sempena birthday kau kt blog aku. Baca la eh, muah! nah link dia --> http://izyanyancinnamon.blogspot.my/2015/11/give-away-partay.html

    ReplyDelete
  2. Join (=

    http://akukaudansesuatu.blogspot.my/2015/11/give-away-partay.html

    ReplyDelete
  3. Untuk Hana si comel,Aku Nabihah, dah post entry khas untuk kau sempena birthday kau kt blog aku. Baca la eh, muah! nah link dia --> http://belognabihah.blogspot.my/2015/11/give-away-partay.html

    ReplyDelete
  4. Untuk Hana si comel,Aku Afidah Azmi, dah post entry khas untuk kau sempena birthday kau kt blog aku. Baca la eh, muah! nah link dia --> http://iampiegirl.blogspot.my/2015/11/hanas-birthday-give-away-partyy.html

    ReplyDelete
  5. Untuk Hana si comel,Aku Riana LittleCuties (panggilan kak fiza), dah post entry khas untuk kau sempena birthday kau kt blog aku. Baca la eh, muah! nah link dia --> http://rianalittlecuties.blogspot.my/2015/11/hanas-birthday-giveaway-partyy.html

    ReplyDelete
  6. Untuk Hana si comel,Aku yanie, dah post entry khas untuk kau sempena birthday kau kt blog aku. Baca la eh, muah! nah link dia --> http://impianacikyaanie.blogspot.my/2015/11/hanas-birthday-giveaway-partayy.html :)

    ReplyDelete
  7. Untuk Hana si comel,Aku Encik Kidal a.k.a Zahir yang lagi hensem **perasan jap**, dah post entry khas untuk kau sempena birthday kau kt blog aku. Baca la eh, muah! nah link dia --> http://perantaumasa96.blogspot.com/2015/11/hanas-birthday-giveaway-partay.html

    ReplyDelete
  8. saya join :)
    http://loadingendup.blogspot.com/2015/11/give-away-partay.html

    ReplyDelete
  9. Untuk Hana si comel,Aku milx hashim, dah post entry khas untuk kau sempena birthday kau kt blog aku. Baca la eh, muah! nah link dia --> http://jmbelog.blogspot.my/2015/11/give-away-partay.html

    ReplyDelete
  10. dah join :)

    http://ayubarbydol.blogspot.my/2015/11/give-away-partay.html

    ReplyDelete
  11. Untuk Hana si comel,Akak Hani Rahman, dah post entry khas untuk adik sempena birthday adik kt blog Akak. Baca la eh, muah! nah link dia http://jombercontest.blogspot.my/2015/11/hanas-birthday-give-away-partayyy.html

    ReplyDelete
  12. Untuk Hana si comel,Aku mmp, dah post entry khas untuk kau sempena birthday kau kt blog aku. Baca la eh, muah! nah link dia http://macammacamcite.blogspot.my/2015/11/give-away-partay.html

    ReplyDelete
  13. Untuk Hana si comel,Aku Beby, dah post entry khas untuk kau sempena birthday kau kt blog aku. Baca la eh, muah! nah link dia --> http://bebyyellowshiteru.blogspot.my/2015/11/give-away-partay.html

    ReplyDelete
  14. Untuk Hana si comel,Aku Sofie, dah post entry khas untuk kau sempena birthday kau kt blog aku. Baca la eh, muah! nah link dia --> http://yuhaadie.blogspot.my/2015/11/give-away-partay.html

    ReplyDelete
  15. Untuk Hana si comel,Aku Emy, dah post entry khas untuk kau sempena birthday kau kt blog aku. Baca la eh, muah! nah link dia --> http://emyyyyemyyyy.blogspot.my/2015/11/give-away-partay.html

    =)

    ReplyDelete
  16. Untuk Hana si comel,kak nieyl dah post entry khas untuk kamu sempena birthday kau kt blog akak. Baca la eh, muah! nah link dia -->http://seindahcerita.blogspot.com/2015/11/give-away-partay.html

    ReplyDelete
  17. Untuk Hana si comel,Aku Fiefi, dah post entry khas untuk kau sempena birthday kau kt blog aku. Baca la eh, muah! nah link dia --> http://blogfiefi.blogspot.my/2015/11/give-away-partay.html

    ReplyDelete

No harsh word. Thank you! x